Bändi

Harvemmin on tällä planeetalla nähty näin sähäkkää ja toimivaa yhtyettä. On sanottu, että rytmillistä ja melodista ilotulitusta aiheuttava ryhmämme on itse asiassa koko galaksimme hyväntuulisuuden lähde. Lähteeseen on kiteytynyt neljä elementtiä instrumentteineen, jotka on nimetty juhlakansaa varten seuraavanlaisilla nimillä:

Heli Suokko – laulu ja koskettimet

Helin sydäntä lämmittävät lyyriset koloratuurisopraanot ja räjähtävän boheemit rokkivokaalit luovat Tellukselle naisenergian seuraavan tason. Tämä kosketinsoittajie kuningatar taikoo harmoniat humpasta heviin.

Juhani Grönroos – kitara ja laulu

Lempeistä populaarimelodioista uljaisiin metallisooloihin. Säkenöivä taidokkuus kulminoituu yhdistelmään MK, Mies ja Kitara. Mikä muu voisikaan olla lopputulos, kuin soolokitaristien kuningas.

Visu Uimonen – basso ja laulu

Korvakäytäviäsi täyttää järkähtämättömät rokkivokaalit kasteltuna tuhdilla energialla. Vaihtoehtoisesti kaihoisat tulkinnat ja bassokitaran tunteellinen tuhina saavat muistoihisi kesäisen lavatanssien järvimaiseman.

Teemu Leppänen – rummut

Kuuman auringon alta Amazonin viidakoista kumpuaa rytmi, jonka tahdissa sydämet lyövät ja apinat rakastelevat. Tämä on Teemua. Perisuomalaisen valssin poljennosta urbaaniin lineaarikomppiin. Kohtalokasta sambaa, tuhtia tangoa tai tuplabassari.